Wijnbars zijn een populaire groeiende formule in de Nederlandse horeca. Maar waar moet een wijnbars eigenlijk aan voldoen? Er is namelijk nergens een exacte beschrijving geformuleerd. Je zou kunnen zeggen: “een horecaonderneming met een ruim aanbod van wijnen per glas die de mogelijkheid biedt, maar er niet toe verplicht hier iets bij te eten”. Nederland telt ongeveer 40 tot 50 wijnbars die aan deze omschrijving voldoen, hoewel niet iedere ondernemer zijn bedrijf zo profileert. In de afgelopen jaren is het aantal wijnbars flink gestegen en de verwachting is dan ook dat deze trend nog een tijdje zal doorzetten.

Met behulp van deze website vind je snel de beste en leukste wijnbars bij jou in de buurt. En ben je een weekend weg? Ook dan vind je snel een gezellige wijnbar in de omgeving. Heeft een van de wijnbars jouw interesse gewekt? Via de contactpagina kom je snel op de website van de wijnbars terecht en vind je meer informatie over de openingstijden, sfeer en uiteraard ook de wijnkaart.

We zouden het leuk vinden als je via social media laat weten dat ook jij met behulp van deze website een leuke wijnbars hebt gevonden!

Deze website is een initiatief van Pitch Communicatie & PR