Wijnfestival RYPP strijkt neer in Rotterdam

17352455_343625772699523_3665054002098242549_n

Fantastisch nieuws voor wijn liefhebbend Rotterdam en natuurlijk de rest van Nederland: wijnfestival RYPP houdt haar eerste editie van vrijdag 26 t/m zondag 28 mei op het dak van De Hofbogen bij het monumentale station Hofplein in Rotterdam. Dat wordt dus drie dagen lang genieten van heerlijke wijnen en spijzen met fantastisch uitzicht over de skyline van Rotterdam. Wat ons betreft is dit dé plek om het festivalseizoen in te luiden!

Eten en Drinken
Kwaliteit staat centraal op RYPP: Europese klassiekers, nieuwe wereldwijnen, port, sherry en zelfs aan bierliefhebbers is gedacht, speciaalbiertjes zijn namelijk ook gewoon verkrijgbaar. Op het wijnfestival kun je nieuwe wijnen, druifsoorten en regio’s ontdekken maar bijvoorbeeld ook je wijnkennis vergroten. Zo is er een mooi programma in het Proefpaviljoen en kun je een masterclass volgen bij een sommelier. Maar ook voor gewoon relaxed met een goed glas in het zonnetje het weekend vieren is alle ruimte. Het culinaire aanbod is goed vertegenwoordigd en wordt verzorgd door Rotterdamse (pop-up) restaurants en chefs.

Programma
Naast goede wijnen en lekker eten is er natuurlijk ook muziek en vermaak. Zo zullen er intieme live performances zijn van lokale opkomende talenten maar er draaien ook eigenzinnige DJ’s en je kunt naar een Silent Disco! Ook zullen er het hele weekend onverwachte performances en theateracts plaatsvinden, luister je naar fijne poëzie in de Dakgaard, is er live kunst op het perron en wordt je misschien wel verrast door een surprise proeverij aan tafel!

Tickets
De toegangsprijzen zijn ook nog eens heel vriendelijk! Een Early Bird ticket scoor je al voor €7,50. Een regulier ticket kost €9 en aan de deur betaal je €12, hiervoor krijg je toegang tot het festival en een wijnglas die je na afloop mee naar huis mag nemen.

Voor meer info en tickets ga naar: www.rypp-wijnfestival.nl

Wie zien we daar?!

Tagged , , , , ,