WordPress databasefout: [Duplicate entry '0' for key 'PRIMARY']
INSERT INTO `wp_wpforms_tasks_meta` (`action`, `data`, `date`) VALUES ('wpforms_process_forms_locator_scan', 'W10=', '2024-07-22 13:01:06')

Wine bar Vyne organiseert maand lang pop up kitchen – Wine Bars NL

Wine bar Vyne organiseert maand lang pop up kitchen

Vyne pop up
Dat Vyne een hele fijne wijnbar is wisten we natuurlijk allang. Maar vanaf maandag 6 maart heb je een maand lang extra reden om een bezoekje te brengen aan de Prinsengracht 411. Vyne vond het namelijk tijd voor een heuse kitchen takeover! En als we het doen doen we het goed moeten ze bij Vyne hebben gedacht, dus waarom niet meteen vier weken lang met vier verschillende pop-ups? Iedere week zal er een nieuwe take-over zijn, van Aziatisch tot Fish & Chips. Aan Vyne natuurlijk de schone taak om hier de perfecte wijnen bij te matchen. Dus pak je agenda erbij en vergeet niet om even te reserveren via www.vyne.nl

Programma
6 t/m 12 maart: Bao buns & Taiwanese streetfood
13 t/m 19 maart: Brandt & Levie charcuterie en gerechten met verse worst
20 t/m 26 maart: The Chippy Fish & Chips
27 maart t/m 2 april: Tartar-ia by Michael Wolf – Tartaar heaven!