Amsterdam Wine Festival: oogstfeesten Noordelijk Halfrond!

Afgelopen maart was de eerste editie van het Amsterdam Wine Festival, ruim 9000 bezoekers vierde 3 dagen lang de oogst van het Zuidelijk Halfrond. Denk aan veel wijn, muziek, goed eten, gezelligheid en nog meer wijn. En waar een Zuidelijk Halfrond is moet ook een Noordelijk Halfrond zijn, dus tijd voor weer een feestje! 29, 30 september in 1 oktober staat de Gashouder in Amsterdam weer op z’n kop en dit keer om de oogst van het Noordelijk Halfrond te vieren. Dit zijn landen als Spanje, Frankrijk en Italië maar ook landen waar je misschien niet zo snel aan zou denken. Bijvoorbeeld: Slovenië, Kroatië en de V.S. Genoeg te ontdekken dus!

Dat is nog niet alles, er is namelijk nu al zo veel belangstelling dat de organisatoren hebben besloten om het festival dit jaar uit te breiden! Het transformatorhuis wordt bij het festival betrokken. Hier wordt Frankrijk in zijn geheel gepresenteerd. Je kunt dus een Tour de France maken langs alle prachtige gebieden!

Kaartjes zijn maar €12 en kun je bestellen via: www.amsterdamwinefestival.nl

Twijfel je nog? Kijk dan maar even naar deze aftermovie van de vorige editie:

Tagged , , , , , ,